Hej, sem vaš digitalni ekspert.


Zanesljivost Kakovost Dolgoletne mednarodne izkušnje Kreativnost Razumevanje

Storitve, ki vam jih lahko ponudim

development

Programiranje

Želite imeti spletno stran, ki bo vašim obiskovalcem zanimiva in jih bo spodbudila k nakupu?
Potem ste na pravem mestu! Ponujam vam izdelavo klasičnih spletnih strani, CRO oziroma prodajno usmerjenih spletnih strani, hitrih pristajalnih spletnih strani ter osnovnih in naprednih spletnih trgovin.


Izdelava enostavnih in kompleksnih spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin / eCommerce

Izdelava pristajalnih strani (landing / CRO)

vzdrževanje

Vzdrževanje

Ko je spletna stran ali spletna trgovina izdelana, se pravo delo šele začne. Ravno zato omogočam svojim strankam tudi mesečno vzdrževanje in urejanje. Zagotavljam vam kakovostno in zanesljivo storitev ter nemoteno delovanje vaše spletne strani ali trgovine, zato se lahko vi povsem osredotočite na svoje delo.


Vzdrževanje in posodabljanje spletnih strani

Zakup domene in gostovanja

Integracije (računovodstvo, dostavna služba, email)

Grafično oblikovanje

V sodelovanju s strokovnjaki za grafično oblikovanje in tiskarno vam omogočam vrhunsko storitev, ki bo vašo spletno prisotnost ponesla na najvišjo raven. S svojim znanjem in izkušnjami bomo poskrbeli, da bo vaša celostna grafična podoba, oglasi, spletna stran ali trgovina privlačna, s čimer boste pritegnili nove stranke ter izboljšali uporabniško izkušnjo obstoječih.

CGP (celostna grafična podoba, logotipi)

Grafično oblikovanje (oglasi, objave, letaki)

Tisk in polepitve

marketing

Digitalni Marketing

Učinkovit digitalni marketing je ključni dejavnik za uspeh vsakega podjetja v sodobnem poslovnem svetu. Če želite doseči svoje cilje, potrebujete celovit pristop do digitalnega marketinga.
Glede na vaše prodajne in marketinške cilje vam pripravim učinkovit načrt digitalnega marketinga, ki se popolnoma podredi vašim prodajnim in marketinškim ciljem.

Meta in Google oglasi

Email in SMS marketing

Push notification, Live chat, Chat bot

Moje delo

Zakaj izbrati mene?

Nenehno izobraževanje in več kot 11-letne izkušnje na področju razvoja spletnih strani, trgovin in spletnega marketinga so zagotovilo, da je stik z mano lahko dobičkonosen tudi za vaše podjetje.

  • Imam široko znanje in razumevanje spletnega marketinga.
  • Znam poslušati.
  • Slovim po butičnem pristopu.
  • Imam dolgoletne mednarodne izkušnje s področja spletnega marketinga.
  • Sem inovativen in kreativen.
  • Nudim najvišjo raven storitve po dostopni ceni.
  • Vzljubili boste mojo odzivnost.😊

IZKUŠNJE

12+ LET

PROJEKTI

150+

ZADOVOLJSTVO STRANK

100%

Mnenja strank

Z Andreasom sodelujem dobra 4 leta, od postavitve podjetja dalje skrbi za to, da stvari v digitalnem marketingu tečejo brez stresa. Vse spletne strani in trgovine nam je Andreas postavil. Spletne strani iz njegovih rok so dodelane, pri čemer sam predlaga in implementira izboljšave, velik poudarek daje tudi na estetsko plat in funkcionalnosti. Obvlada integracijo spletne strani z ERP in s plačilnimi sistemi, to nam prihrani veliko časa pri knjiženju računov. Zelo ga priporočam podjetjem, ki iščejo zanesljivo in odgovorno osebo, ki je vsakemu izzivu kos.

Dr. Mateja Š.

Sodelovati z Andreasom je "a dream come true". Težko je najti nekoga, ki ima tako širok spekter znanja kot Andreas. Njegova profesionalnost, hitrost, učinkovitost, pripravljenost na reševanje novih in kompleksnih izzivov so kvalitete, ki ga resnično odlikujejo in tudi ločijo od drugih. Za projekt se zavzame in zato daje tudi občutek varnosti in zaupanja in ne zgolj, da bo samo opravil svoje delo. Ima zelo oseben pristop do dela, kar v naši ekipi nadvse cenimo, saj smo za dolgoročno sodelovanje iskali nekoga, ki bo "dihal" z nami. Navdušuje nas tudi njegova samoiniciativnost, saj vedno išče še boljše rešitve, jih sam predlaga in tudi implementira, kar je v vedno se spreminjajočem se digitalnem svetu zelo dobrodošlo. Za povrh pa je človek z izjemno karizmo in super smislom za humor, zato je delo z njim resnično prava poezija!

Kaja B., Kinki

Andreas je oseba, ki je naredil našo spletno stran in veliko prispeval s svojim znanjem in izkušnjami pri oglaševanju na Google, Facebook in drugih platformah.

Je izjemno kompetentna in strokovno usposobljena oseba. Njegovo delo temelji na nenehnem izobraževanju in prilagajanju novim trendom in spremembam na področju digitalnega marketinga. Resnično kaže na to, da si prizadeva ostati na vrhu svojega dela in biti vedno v koraku s časom, kar nam naročnikom olajša in odpre oči k boljšemu razumevanju vseh hitro rastočih trendov na področju spletnega marketinga.

Povečanje obiska spletne strani in posledično realizacije je bistvenega pomena za vsako podjetje. Sodelovanje z njim nam je prineslo velike koristi, saj je podjetje imelo tako na voljo strokovno znanje in izkušnje na področju digitalnega marketinga, ki so ključnega pomena za uspeh v sodobnem poslovnem svetu. Kot strokovnjak na področju digitalnega marketinga nam prihrani ogromno časa, kar mi predstavlja veliko dodano vrednost.

Verjamem, da bomo skupaj realizirali še veliko idej. Priporočam ga podjetjem, ki želijo začeti ali okrepiti spletno prodajo, povečati prepoznavnost in dodano vrednost svojega podjetja.

Petra P., Ideas

Andreasa sem poznala dober mesec, ko sem mu predstavila vizijo nastanka produkcijske ekipe Set Is Fiction. Ker sem spoznala njegovo delo sem vedela, da bo pravi naslov za pomoč in nasvete glede izdelave kreative. Jaz sem mu predstavila želje glede vsebine, on pa mi je že v enem dnevu pokazal prototip izvedbe, ki mi je bil zelo všeč. Njegovo delo je strokovno, pa vseeno presenetljivo hitro. Všeč mi je samoiniciativnost pri idejni zasnovi spletne strani in celostne grafične podobe, saj sama nisem imela nobene predstave o končni podobi in sem bila popolnoma brez idej.Izpostavljam hitrost in kvaliteto izvedbe ter idejno zasnovanje. Veselim se nadaljnjega sodelovanja in ga zaradi dobre izkušnje z veseljem priporočam naprej.

Ajda J., Set Is Fiction

Andreas kot zunanji sodelavec skrbi za tehnični del naše spletne strani in oglase, priskoči pa na pomoč tudi s kreativami. Ima bogate delovne izkušnje in znanje velikih, ki v kombinaciji z osebnim pristopom, prilagodljivostjo in prijaznostjo majhnim podjetjem zelo olajšajo težke začetke. Cena njegovih storitev je ugodna in temelji na poštenem dejanskem obračunu dela, kar je zagotovo dodaten plus. Korektno obojestransko poslovno sodelovanje rodi več kot le poslovni odnos na papirju, s svojo srčnostjo zleze človeku pod kožo in postane (tudi) prijatelj. Vsekakor ga toplo priporočam vsem, ki iščete poštenega in sposobnega strokovnjaka za digitalni marketing in tehnično podporo na spletu.

Barbara Č., BARBY.si

Si želite sodelovanja z mano? Kontaktirajte me

Remote
Climate
GDPR

    Varnostno vprašanje?