Zanesljivost | Kakovost | Dolgoletne mednarodne izkušnje | Kreativnost | Razumevanje

Sem strokovnjak za razvoj in oblikovanje digitalnih rešitev, s pomočjo katerih boste uresničili svoje poslovne cilje in vizijo. S strastjo do ustvarjanja edinstvenih spletnih izkušenj in z zavezanostjo k odličnosti vas bom vodil na vsakem koraku vaše digitalne poti.

Moje storitve

Programiranje

 • Izdelava enostavnih in kompleksnih spletnih strani
 • Izdelava spletnih trgovin
 • Izdelava pristajalnih strani (CRO landing page)
 • Vzdrževanje in posodabljanje spletnih strani
 • Digitalne integracije (plačila, analitika, chat, newsletter)

UI/UX oblikovanje

 • Oblikovanje spletnih strani (UX/UI)
 • Oblikovanje spletnih trgovin (UX/UI)
 • Priprava osnutkov in prototipov

Grafično oblikovanje

 • Izdelava CGP (celostne grafične podobe)
 • Oblikovanje oglasov (digital, objave, letaki, plakati)
 • Priprava promocijskih izdelkov

Moji projekti

Zakaj sodelovati z mano?

S svojim nenehnim izobraževanjem in več kot 12-letnimi izkušnjami na področju razvoja spletnih strani, spletnih trgovin in grafičnega oblikovanja vam ponujam visokokakovostne in zanesljive rešitve, ki bodo podprle rast in uspeh vašega podjetja.

 • Široko znanje: Poznam vse segmente spletnega marketinga.
 • Pozorno poslušanje: Prisluhnem vašim potrebam in željam.
 • Butični pristop: Vsak projekt je unikatno prilagojen vam.
 • Mednarodne izkušnje: Dolgoletne izkušnje na mednarodnem področju.
 • Inovativnost in kreativnost: Vedno iščem nove in kreativne rešitve.
 • Dostopne cene: Vrhunske storitve po dostopni ceni.
 • Odlična odzivnost: Hitro in učinkovito se odzivam na vaše potrebe.
 • Večjezičnost: Govorim 🇸🇮 🇺🇸 🇩🇪 🇭🇷 🇷🇸 🇭🇺
PROJEKTI

780+

IZKUŠNJE

12+ let

ZADOVOLJSTVO STRANK

100%

PROJEKTI

780+

IZKUŠNJE

12+ let

ZADOVOLJSTVO STRANK

100%

Mnenja strank

Z Andreasom sodelujem dobra 4 leta, od postavitve podjetja dalje skrbi za to, da stvari v digitalnem marketingu tečejo brez stresa. Vse spletne strani in trgovine nam je Andreas postavil. Spletne strani iz njegovih rok so dodelane, pri čemer sam predlaga in implementira izboljšave, velik poudarek daje tudi na estetsko plat in funkcionalnosti. Obvlada integracijo spletne strani z ERP in s plačilnimi sistemi, to nam prihrani veliko časa pri knjiženju računov. Zelo ga priporočam podjetjem, ki iščejo zanesljivo in odgovorno osebo, ki je vsakemu izzivu kos.

Dr. Mateja Š.

Sodelovati z Andreasom je "a dream come true". Težko je najti nekoga, ki ima tako širok spekter znanja kot Andreas. Njegova profesionalnost, hitrost, učinkovitost, pripravljenost na reševanje novih in kompleksnih izzivov so kvalitete, ki ga resnično odlikujejo in tudi ločijo od drugih. Za projekt se zavzame in zato daje tudi občutek varnosti in zaupanja in ne zgolj, da bo samo opravil svoje delo. Ima zelo oseben pristop do dela, kar v naši ekipi nadvse cenimo, saj smo za dolgoročno sodelovanje iskali nekoga, ki bo "dihal" z nami. Navdušuje nas tudi njegova samoiniciativnost, saj vedno išče še boljše rešitve, jih sam predlaga in tudi implementira, kar je v vedno se spreminjajočem se digitalnem svetu zelo dobrodošlo. Za povrh pa je človek z izjemno karizmo in super smislom za humor, zato je delo z njim resnično prava poezija!

Kaja B., Kinki

Andreas je oseba, ki je naredil našo spletno stran in veliko prispeval s svojim znanjem in izkušnjami pri oglaševanju na Google, Facebook in drugih platformah.

Je izjemno kompetentna in strokovno usposobljena oseba. Njegovo delo temelji na nenehnem izobraževanju in prilagajanju novim trendom in spremembam na področju digitalnega marketinga. Resnično kaže na to, da si prizadeva ostati na vrhu svojega dela in biti vedno v koraku s časom, kar nam naročnikom olajša in odpre oči k boljšemu razumevanju vseh hitro rastočih trendov na področju spletnega marketinga.

Povečanje obiska spletne strani in posledično realizacije je bistvenega pomena za vsako podjetje. Sodelovanje z njim nam je prineslo velike koristi, saj je podjetje imelo tako na voljo strokovno znanje in izkušnje na področju digitalnega marketinga, ki so ključnega pomena za uspeh v sodobnem poslovnem svetu. Kot strokovnjak na področju digitalnega marketinga nam prihrani ogromno časa, kar mi predstavlja veliko dodano vrednost.

Verjamem, da bomo skupaj realizirali še veliko idej. Priporočam ga podjetjem, ki želijo začeti ali okrepiti spletno prodajo, povečati prepoznavnost in dodano vrednost svojega podjetja.

Petra P., Ideas

Andreasa sem poznala dober mesec, ko sem mu predstavila vizijo nastanka produkcijske ekipe Set Is Fiction. Ker sem spoznala njegovo delo sem vedela, da bo pravi naslov za pomoč in nasvete glede izdelave kreative. Jaz sem mu predstavila želje glede vsebine, on pa mi je že v enem dnevu pokazal prototip izvedbe, ki mi je bil zelo všeč. Njegovo delo je strokovno, pa vseeno presenetljivo hitro. Všeč mi je samoiniciativnost pri idejni zasnovi spletne strani in celostne grafične podobe, saj sama nisem imela nobene predstave o končni podobi in sem bila popolnoma brez idej.Izpostavljam hitrost in kvaliteto izvedbe ter idejno zasnovanje. Veselim se nadaljnjega sodelovanja in ga zaradi dobre izkušnje z veseljem priporočam naprej.

Ajda J., Set Is Fiction

Andreas kot zunanji sodelavec skrbi za tehnični del naše spletne strani in oglase, priskoči pa na pomoč tudi s kreativami. Ima bogate delovne izkušnje in znanje velikih, ki v kombinaciji z osebnim pristopom, prilagodljivostjo in prijaznostjo majhnim podjetjem zelo olajšajo težke začetke. Cena njegovih storitev je ugodna in temelji na poštenem dejanskem obračunu dela, kar je zagotovo dodaten plus. Korektno obojestransko poslovno sodelovanje rodi več kot le poslovni odnos na papirju, s svojo srčnostjo zleze človeku pod kožo in postane (tudi) prijatelj. Vsekakor ga toplo priporočam vsem, ki iščete poštenega in sposobnega strokovnjaka za digitalni marketing in tehnično podporo na spletu.

Barbara Č., BARBY.si

Kontaktirajte me in se podajte na svojo digitalno pot!

  Izberite storitev
  ProgramiranjeUI/UX oblikovanjeGrafično oblikovanje

  Potrebujete pomoč ali imate vprašanja?

  Pošljite mi email

  andreas@lion8.si

  Pokličite me

  070 277 088

  Remote
  Climate
  GDPR